golfbaan

de Texelse

Golfbaan De Texelse is een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Uniek is de Par 3-baan waar ook de beginnende golfer al aardig uit de voeten kan. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen en veel reliëf. U speelt in gezonde zeelucht. Tegen de avond loopt u de prachtigste zonsondergangen tegemoet. Bij de echte golfkenners roept Golfbaan De Texelse vergelijkingen op met authentieke Engels/Schotse golfbanen: de zogenaamde ‘links courses’. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in de duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan en daar zijn er maar weinig van! Afhankelijk van de windrichting kunt u de zee horen ruisen.

De totale golfaccommodatie bestaat uit :

  • Links course
  • 18 Holes Par 72 baan
  • 9 Holes Par 3 baan
  • Putting Green en Chipping Ground Driving Range,
  • deels overkapt Clubhuis ‘t Hanenhuus met winkel
  • Golfschool met PGAH-professionals

Als huurder van de bungalow krijgt u 30% korting op een greenfee, door uw sleutel te laten zien. U kunt online vanuit de bungalow een starttijd reserveren en op de fiets of te voet naar de baan. Er is een seniorenochtend en er zijn regelmatig toernooien. Onze tuin grenst aan afslag 5, dus u hoort af en toe een bal slaan. Tussen de baan en de tuin zit een waterpartij.

De Golfbaan is vanaf 1 januari 2014 uitgebreid tot 18 holes, met een spectaculaire afslag vanaf een hoog gelegen duin en veel reliëf.   Op de site van de Texelse vindt u meer informatie over de baan, tarieven en de laatste uitbreiding.